fbpx

Seară de luni. Yeiii!!!

Ehh. Și-a venit și seara de luni. Cea mult discutată. Dacă te-ntreabă vreun prieten ce faci, te plângi o oră. Sau legi două cuvinte, dacă chiar nu mai poți.

Eu acum mă duc să-mi șterg ochii cu apă termală că m-a sensibilizat rău laptopul azi. 🙈

Much better. 😁 Mi-am deschis și radio-ul. 😊

Așa! Am ieșit în seara asta cu doi prieteni. Tare fain. Scurt și la obiect. De efect.

Eu analizez mereu. Ca nici să vreau, nu mă pot opri. Fix în fața mea era un bărbat care a ieșit singur să mănânce. După atitudine, pun pariu că așa a vrut el. Sa fie singur într-un loc agitat. Ori să-și calmeze gândurile, ori să le dea un impuls. Chiar lângă el, o fată cu o carte și o bere. Și ea tot singură. Am invidiat-o puțin, recunosc. Ea nu-și ridica privirea din pagini. Nu mă pronunț în privința ei, dar mi-a plăcut tabloul.

După, mă duc în Carrefour. Mi-am luat esență de vanilie. Am turnat-o pe toată într-un suport de ăla de lumânare, pe puțină vată. Miroase-a prăjituri în casă. Flori în ghiveci am. Mai trebuie puțin și visul meu devine realitate. Apropo’! Scările rulante de la Carrefour îs foarte alunecoase când porti UGG-uri. M-am simțit ca pe derdeluș. Și m-am distrat.

Ajung acasă și mă iau astea mici în primire. Am uitat să-mi dau ciorapii jos din fața ușii. Dap. Mi-am luat rochiță azi. De aia groasă, nu de fantezie. 🙂

M-am distrat cu Ipa, că în tot amalgamul ăla de cuvinte, îi zic: “Ho, mă mamă! Ce dracu’? Am mai fost și eu îndrăgostită, da’ parcă nu în halu’ ăsta.” M-au apucat amintirile, așa într-o fracțiune de secundă. Și râsul în două. 😂

Mda. Cam astea. Acum scriu, nu mai fac nimic. 🙈 Mai am treabă, da’s supărată că n-am apă caldă.

Am o pelerină de ploaie și astea mici se ambalează pe jos. Mi-e prea lene să mă ridic. Mai țip la ele. Doar Ipa mă bagă-n seamă. Da’ și aia știe când îs supărată cu adevărat și când mă amuz.

Distribuie:

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *