fbpx

Sa nu cumva sa uiti sa visezi, sa crezi si sa iti imaginezi!!!

Sa nu cumva sa uiti sa visezi, sa crezi si sa iti imaginezi!!!.jpg
Te-a luat lumea pe dinainte! Toti erau intr-un maraton cand tu obisnuiai doar sa te plimbi. Ritmul alert te-a contrariat, dar vazand cat de multi sunt, ai crezut ca asa trebuie sa fie. Ai inceput sa alergi si tu. Nu erai un profesionist, dar ambitia te-a facut sa-i ajungi din urma. Ai vrut sa fii si tu ca toti celilalti. Iti placea ideea de sincron, dar in cazul acesta ai inteles total gresit conceptul. Ai crezut ca daca esti diferit, vei fi inferior. Te-ai adaptat, trecand peste etape si uitand de tine.
Tu aveai nevoie de liniste. Iti mai amintesti? Tu vorbeai destul de des cu tine. Da! Doar cu tine! Ca nebunii, ar spune unii. Ca oamenii dezvoltati spiritual, ar spune altii. Tie iti placea libertatea! Vedeai fiecare apus si fiecare rasarit. Acum faci fotografii si faci asta pentru ca vrei sa imortalizezi un moment special. Asta se intampla de doua ori pe zi! Intotdeauna, sa stii! Soarele rasare si apune intr-un ciclu continuu. TU, in goana ta acerba, te opresti mai rar sa vezi! Totul a ramas la fel, tu esti diferit!
Te trezesti, mananci in fuga (daca mananci), fugi spre job, te plangi de el, vii obosit, mananci iar, discuti probleme (daca ai cu cine) si te culci obosit si ingandurat pentru ziua de maine. Minunat! La 50 de ani, ce povestesti? Ce misto ai fost tu cand erai adolescent? Bine! Asta facem toti. ☺ Toti am fost rebeli in adolescenta. Dar, dupa? Ce ai facut special pentru tine?
Iti mai imintesti cum era sa visezi? Sa visezi cu ochii deschisi! Sa cutreieri, sa simti, sa intelegi… Si apoi sa razi. ☺ Da, te pufneste rasul cand in jur e agitatie si tu esti pozitiv si cu zambetul pe buze. Si e minunat ca tu sa detii controlul. Sa stii ca tu alegi ce sa simti si cum sa simti. ☺
Relatia mea cu timpul este urmatoarea: mi-e frica de el, dar in acelasi timp, il iubesc atat de tare, incat il las sa-si faca mendrele si mi le fac si eu pe ale mele (a-si face mendrele= a-si face de cap). ☺ Il las sa-si puna amprenta asupra mea, dar ii ingreunez traseul. ☺ Ii incarc memoria. Vreau sa fac tot ce imi doresc, indiferent de varsta, de prejudecati, de pareri si de societate. Eu vreau sa fiu eu intr-o lume anapoda.
Indrazneste si tu sa fii natural! Nu mai fi o marioneta! Chiar daca ti-e greu sa accepti, esti doar o papusa trasa de sfori, daca te opresti din visat. Imagineaza-ti si creeaza-ti lumea ta! Tu uiti ca poti crea in jurul tau un intreg Univers! Universul tau, care astazi poate ca este limitat, dar limitele sunt create de cunoastere. Maine te  vei simti cu porii deschisi daca crezi in asta! Universul nu este un intreg, este necunoscut. Tu ai un milliard de sanse sa il descoperi. Si daca faci asta, dupa, mai ai inca un milliard de sanse. Si tot asa! ☺

Distribuie:

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *