fbpx

Prima data!!! ☺

42242898_1531805593586293_8633816092474605568_n

Exista un inceput in toate, dar eu nu stiu cum sa scap mai repede de el.. Stiu ca primul articol pe blog ar trebui sa cuprinda informatii despre mine si obiectivele mele, dar asta imi distruge orice sursa de inspiratie si motivatie. Ma simt ca un copil prins cu lectia neinvatata. ☻

Mi-ar placea sa ma am in preajma, ce sa zic, asa ca o sa ma descriu din perspectiva unui necunoscut. Imi imaginez doar, sa ne intelegem. Nu am oprit un om pe strada sa-mi completeze un chestionar. ☺

Hmm!! Cam complexa, as zice. Fericita, nostalgica, sincera, spirituala, devotata, exagerat de optimista, sensibila si iubitoare de arta. Lista ar putea sa continue, dar vreau sa va las si pe voi sa descoperiti tipul meu de personalitate, citindu-ma.

Ce am scris mai sus a fost de bine, v-ati prins, da? Acum, sa stiti ca am o imaginatie extrem de bogata, lucru care poate fi bun sau nu. Bun in sensul ca e ok sa ai o gandire analitica si sa fii un visator, un idealist… Rau in sensul ca orice contact cu o alta persoana sau o situatie necunoscuta ma determina sa exagerez. Exagerez imaginandu-mi si distorsionand putin realitatea.  Un alt aspect, ma afecteaza oamenii critici. Accept criticile, dar conteaza foarte mult contextul in care apar. Exista o mare diferenta intre oamenii frumosi din viata noastra si cei pasageri, nesemnificativi. O parte dintre ei te critica constructiv, acestia te apreciaza si isi doresc sa evoluezi. Cealalta categorie de oamenii te critica emanand o energie negativa. Acestia nu iti transmit o stare energetica buna, iar scopul lor nu este unul pozitiv.

Altceva? Lucrez in domeniul financiar (inca ma chinui sa inteleg de ce ☺, dar imi place), sunt necasatorita (inca, dar sper sa mai dureze ☺), locuiesc cu chirie (asta sper sa nu mai dureze), iubesc sa scriu (astept cu nerabdare sa vad dac-o fac si bine), imi place sa cant (iubitul meu iese la geam sa nu creada vecinii ca ma bate), imi place sa dansez ( Doamne, ce tare-mi place! ♥), sunt moldoveanca (gata, m-am lins pe bot cu asta), ador sa gatesc (o fac chiar bine, nu radeti!) si lista ar putea continua. Insa cum va spuneam, hai sa pastram totusi si putin mister.

Nu am un plan stabilit cu privire la temele articolelor pe care urmeaza sa le scriu. O sa abordez subiecte care imi vor trezi interes pe parcurs. Imi place spontaneitatea, in schimb, accept cu mare drag sugestii.

Ne mai povestim la urmatorul articol! Pana atunci, n-ar strica sa va faceti o descriere pe o foaie de hartie sau chiar un video. Ajuta la constientizare ☺. Just try it! Daca optezi pentru varianta video, dureaza 3 minute sa inregistrezi, 3 minute sa asculti si 3 secunde sa stergi… Glumesc, o sa-ti placa rezultatul.

Am uitat sa spun ca imi plac oamenii cu simtul umorului si ca sunt vegetariana. Sper ca n-ati crezut aia cu pastratul misterului. ☺

P.S. Primul articol n-o sa-l editez niciodata! Eu cu ce ma mai amuz? ☺☺

 

 

Distribuie:

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *