fbpx

Barbatii sunt niste porci… Ete, na!!!

barbatiToti barbatii sunt niste porci? Obraznica mica! I-ai cunoscut pe toti!!!
Hai sa stabilim un lucru de la inceput. Nu te poti pronunta ca toti sunt o apa si un pamant pentru ca nu ai interactionat cu toti. Nici sa vrei, tot nu se poate. ☺
Acum, ca ai fost dezamagita o data, de doua ori sau de fiecare data, si mie mi-au dat cu lumea-n cap de nu stiam de unde vin si incotro ma indrept. In schimb, niciodata nu am crezut ca voi ramane blocata in aceeasi poveste.

Tie iti place sa crezi ca esti unica, nu? Tu nu esti precum colega de la birou sau ca vecina de la 2. Chiar nu esti. Nu gresesti cu nimic. Daca tu stii sigur ca fiecare persoana e diferita, ca frumusetea ta este speciala, de ce continui sa crezi ca barbatii functioneaza toti sub acelasi tipar? Sincer, e ca si cum ti-ai imputa dreptul la fericire. Stiu foarte bine ce inseamna sa iti fie frica, stiu ca cel mai comod este sa ramai in umbra, stiu ca o carte si un pahar de vin pacalesc, stiu de ciocolata, stiu de muzica pe repeat, stiu de aproape tot. Aproape tot ce incerci sa faci in afara de a-ti acorda o sansa si a avea incredere in tine din nou.

Vreau sa stii ca nu esti absurda! Barbatii au multe in comun, dar la fel se intampla si cu femeile. Realmente, asa functioneaza natura umana. Suntem ghidati de instinct. Cu instinctul ne nastem. Il mai ajustam in timp, il mai pacalim, dar sa faci asta este greu si multi refuza efortul.
Daca ai sti cat mi-e frica si mie de inceputuri! Ma simt vulnerabila, ma simt slaba, nestiutoare, agitata si plina de emotie… Si mai stii cum ma simt? Puternica! Da, e un amalgam de neutroni in mine…Niciodata nu vreau sa regret ca nu am incercat, eu vreau sa risc. Vreau sa risc, chiar daca rad, chiar daca plang la final. Vreau sa am un sens. Am o expresie veche pe care o folosesc… “Ti-e rau de bine ce ti-a fost? Asuma-ti!” ☺
O sa consideri ca parerea mea este subiectiva si ca iti povestesc despre asta doar pentru a te incuraja. O sa crezi ca ceea ce ti s-a intamplat tie este unic. Vreau sa-ti spun ca asa este. Perspectiva ta intareste ceea ce spuneam mai sus. Tu esti unica, el e unic, tot ce a fost intre voi va ramane unic. Niciodata nu poti face o diferentiere intre povesti atunci cand tu faci parte din una dintre ele. Daca te referi la alte doua povesti care nu te privesc, te poti pronunta care dintre ele este mai impovaratoare. Daca este povestea ta, a ta este cea mai importanta, cea mai puternica si “cea mai speciala”. Asa si este! Noi suntem egoisti, chiar daca ti-e greu sa recunosti. Noi, din acest tablou, stim toate umbrele si toate reconditionarile pe care le-am facut.. Oricat de mult ti-ai dori, n-o sa poti sa iti reproduci gandurile in cuvinte. Asta sa te faca sa te gandesti de doua ori cand te ghidezi dupa sfaturile celorlalti.
N-a spus nimeni sa te grabesti. Tu fii doar sigura pe tine, fii increzatoare si nu pleca la drum cu conceptii preconcepute!
Stii ce fac oamenii care nu stiu sa innoate? Ia, ghici! Isi cumpara un colac. ☺

freedom

 

Distribuie:

2 comments

  1. FMj Reply

    Aoleu, cu gripa asta porcina, ne omoara astia pe toti… 😂😂😂

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *